El passat cap de setmana del 22 i 23 de juny, l’Associació de Vogadors de Baix a Mar van organitzar la 11a edició de regates d’entitats dins les festes de Sant Joan amb una molt bona participació.

Fins a 22 entitats diferents van formar part en una jornada plena d’emocions i bon ambient. El Gimnàs Apolo ens vam sumar a aquesta bona iniciativa amb un grup femení que ho va fer molt bé, les nostres noies van fer podi quedant en 3a posició al grup A. Enhorabona noies!!!

Moltes gràcies a tota l’organització per aquesta gran iniciativa i a les nostres participants per posar-hi tantes ganes en aquesta competició!!

Aquí teniu el recull fotogràfic d’aquell dia.

El passat Dissabte dia 15 vam celebrar el tercer Sopar d’Estiu Apolo Gimnàs al Restaurant Blau Marí!!!

Gràcies a totes les persones que vau venir a celebrar i compartir aquests bons moments amb nosaltres. Agrair al Blau Marí la seva col·laboració, aquesta setmana tornem al Gimnàs per cremar tot el que vam sopar!

Fins la propera!!!

El dissabte dia 27 d’Abril l’Apolo Gimnàs va participar a les Festes del Barri de Sant Jordi de Torredembarra amb una Master Class de Zumba Fitness, Zumba Kids i Body Combat.

Moltes gràcies a l’Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi per celebrar aquest dia i convidar-nos un any més a participar en aquest esdeveniment!

Aquí teniu un petit recull fotogràfic.

Fins la propera!!!!!!!!!!!

Un any més a l’Apolo Gimnàs hem gaudit d’un Carnaval molt especial gràcies a tots vosaltres. Durant tot el dia 28 de Febrer, hem celebrat la festa a totes les activitats dirigides del dia.

Gràcies als socis per la seva participació i implicació, cada any estem més contents i orgullosos del bon ambient que vivim al Gimnàs!

Us deixem un petit recull fotogràfic! #CarnavalApolo

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El passat dissabte dia 1 de Desembre vam celebrar el 3r SOPAR DE NADAL APOLO GIMNÀS.

Un any més va ser tot un èxit, amb un gran nombre de participants al Restaurant Saona.

Va ser una nit molt animada amb sorpreses de la mà dels nostres socis, i amb el ja tradicional sorteig de final de festa amb la col·laboració dels serveis que oferim al Gimnàs: Richard Piedras Masajista Deportivo, El Espejo de Hathor i Asimetric Estilistes.

Per acabar amb la festa vam fer una primera parada al Nose Lounge Bar, i finalment vam acabar tancant la nit a la Masia!

Moltíssimes gràcies a tots i fins la properaaaaaaaa!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El dimarts dia 30 d’ Octubre l’Apolo Gimnàs va celebrar la festa de Halloween, es van organitzar dues sessions especials tant per Zumba com per Apolo Bike, a les 19:15h i a les 20:15h.

Van ser activitats tematitzades on les sales Artemisa i Atenea feien esgarrifar-se, i els participants donaven molta por!!!!

Un cop més estem molt contents d’aquest ambient tan agradable i la gran resposta per la vostra part!

Agrair a tots els socis la seva participació i implicació en el temps dedicat en preparar la seva disfressa, així com la varietat i originalitat d’aquestes.

Us deixem un recull de fotografies! #apolohalloween

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El passat Dissabte dia 16 vam celebrar el segon Sopar d’Estiu Apolo Gimnàs a l’Oxid Restaurant.

Gràcies a totes les persones que vau venir a la vetllada i gràcies per compartir aquests bons moments amb nosaltres.

Agrair a l’Oxid Restaurant la seva col·laboració i us estem esperant al Gimnàs per cremar tot el que vam sopar.

 

Fins la propera!!!

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El passat 27/03/18 vam organitzar la primera MasterClass Apolo Bike Setmana Santa. Va ser tot un èxit ja que vam omplir les dues sessions de bici.

La primera sessió va començar a les 19:15h i va durar 55 minuts aproximadament. Després de molta estona de pedalejar amb resistències altes, vam fer el canvi a les 20:15h i vam tornar a omplir la sala amb 16 persones més.

Moltes gràcies a tots els participants per acompanyar-nos sempre i apuntar-vos a totes les activitats que anem realitzant.

De part dels instructors Jeremy Maldonado i Cristina Hurtado ha sigut tot un plaer compartir aquesta estona amb vosaltres i rebre tota la vostra energia positiva i estima en tot moment.

La propera més i millor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Aquest any, a l’Apolo Gimnàs hem viscut un Carnaval molt especial gràcies a tots vosaltres.

Durant una setmana, s’han organitzat diverses sessions tematitzades en les diferents modalitats dirigides.

Gràcies a la participació i implicació de tots els socis Apolo Gimnàs per l’originalitat i el temps dedicat en preparar tota la vestimenta i la festa. Cada cop estem més contents i orgullosos del gran ambient que vivim al Gimnàs!

 

Us deixem amb un petit recull fotogràfic #CarnavalApoloGimnas

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El passat dissabte 20 de Gener es va organitzar la Primera Trobada de Pàdel amb els socis de l’Apolo Gimnàs.

La jornada va començar a les 10:00h del matí amb un súper esmorzar per agafar forces i després del cafè i l’entrepà, vam sortejar les parelles per començar a jugar.

Els partits eren de tots els nivell, i cada 25 minuts hi havia canvi de parelles, la parella que guanyava el partit pujava de pista i jugava amb la parella que hi havia intercanviar-se entre elles i d’aquesta manera vam poder jugar tots amb tots.

Moltes gràcies a tots els participants i gràcies al Pàdel Indoor Torredembarra per ajudar-nos i cedir-nos el material i les instal·lacions.

Properament farem més edicions!!! Estigueu atents/es!!!

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.